Brygudstyr til dit eget mikrobryggeri – find det online

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som holder af et godt glas øl i ny og næ? Så har du måske overvejet at brygget dit eget øl. Få tips til ølbrygning for begyndere i det følgende.

Hvilken slags brygudstyr skal jeg anskaffe?

Som grøn novice ud i ølbrygningens ædle kunst er det ikke påkrævet at anskaffe sig det dyreste bryganlæg lige fra starten. Du kan sagtens få rigtig meget ud af et begynder sæt til ølbrygning.

Et sådant kan erhverves formedelst få tusind kroner. Og med et begynder sæt og en All Grain Kit er du rigtig godt hjulpet når du skal fremstille dit første batch hjemmebrygget øl.

image

Hvad er en All Grain Kit?

En All Grain Kit er en blanding af alle de nødvendige ingredienser samt smagsstoffer som anvendes til fremstilling af forskellige typer øl. I en All Grain Kit finder du altid malt, sukker og gær samt eventuelt humle, diverse ekstrakter og øvrige tilsætningsstoffer i nøje afmålte mængder.

Du kan få All Grain Kit til fremstilling af alle de mest kendte øl typer, for eksempel Pilsner, Stout, porter, IPA, Bock, Weissbier og mange andre varianter. Det er ingen sag at brygge øl ved hjælp af et begynder sæt og et All Grain Kit. Og undervejs lærer du en del om bryggeprocessen.

Opgradér til et semi professionelt bryganlæg

Hvis forudsigeligheden i All Grain Kits begynder at kede dig, og du gerne vil tage din ølbrygning til det næste niveau, kan du altid avancere til et af de lækre bryganlæg fra danske Brewster Beacon. Disse kan du købe hos Ølbrygning.dk hvor du samtidig finder alle de spændende ingredienser og øvrigt tilbehør til ølbrygning i egen bolig.

Du kan se og bestille såvel brygudstyr til nybegyndere som de avancerede bryganlæg til amatør brygmestre i den online shop på hjemmesiden Ølbrygning.dk

Flere Nyheder