Clinique foundation – for den mest ensartede teint

12 januar 2019
Astrid Pedersen
Clinique foundation - for den mest ensartede teint

Skal du have fornyet indholdet i din beauty box, er det en god idé at begynde helt forfra. Det fleste typer makeup hr kun begrænset holdbarhed, og de færreste former for foundation, øjenskygge, læbestift eller mascara kan bruges forsvarligt efter et halvt år. Desuden kan det anbefales, at du vælger makeup, hvis farve nuancer er tilpasset såvel din egen hud tone som hverandre.

En god foundation er grundlaget for en holdbar makeup

Uanset hvilken hudtype du har, og hvilken nuance, din hud antager, er det vigtigt, at du vælger din foundation med omhu. En foundation skal først og fremmest være af en beskaffenhed, som passer til din hudtype; fedtet hud skal ikke have en alt for olie holdig foundation, men snarere en lettere og mere pudderagtig en af slagsen, som kan absorbere hudens olier uden at komme til at skinne. Og til tør hud kan det anbefales at bruge en ekstra fugtende og plejende foundation.

Clinique foundation – det rene alternativ

Det er også vigtigt at sikre, at din foundation ikke indeholder alt for mange kunstige tilsætningsstoffer, for eksempel i form af parfume eller parabener. Disse stoffer kan nemlig fremkalde allergi og overfølsomhed, eller virke direkte hormon forstyrrende. Så hvis du skal bruge din foundation til hverdag, bør du gå efter så rent et produkt som overhovedet muligt.

Clinique foundation er blandt de foundations, som indeholder den mindste mængde af disse potentielt skadelige stoffer. Alle produkter fra Clinique er udviklet af dermatologer med det formål at skabe makeup og hudpleje, som ikke skader huden eller kroppen. Hvis du vælger Clinique foundation, makeup, renseprodukter og hudpleje kan du således minimere din huds udsættelse for allergener og hormon forstyrrende stoffer.

Clinique foundation findes i et væld af toner, således at du med sikkerhed kan finde en variant, som passer til netop din teint. Se dem alle på https://www.sephora.dk/maerker/clinique/ 

Flere Nyheder