Få en gratis forundersøgelse for invisalign behandling her

12 maj 2021
Silje Hansen

Går du rundt og er utilfreds med dine skæve tænder eller de store mellemrum du har mellem tænderne? Så er der heldigvis en løsning på at få gjort noget ved det. Der er mange der tøver med at tage til tandlægen fordi man ikke kender til det endelige resultat eller, fordi man tænker at det bliver en dyr fornøjelse. Herudover er der mange unge og voksne der ikke ønsker at have den traditionelle bøjle på tænderne. Derfor vælger langt de fleste en invisalign behandling, fordi den har samme effekt som den traditionelle bøjle samtidig med at den er meget diskret.

Hvordan foregår en invisalign behandling?

En invisalign behandling foregår på den måde, at du først og fremmest skal have lavet en forundersøgelse. Ved forundersøgelsen ser man på dine skæve tænder eller mellemrummene mellem tænderne. Her laver man en reel vurdering af om en invisalign behandling kan regulere tænderne, så de sidder bedre i munden. 

En invisalign behandling består af en gennemsigtig tandbøjle, som er skræddersyet og designet meget nøje efter dine tænder. Den gennemsigtige tandbøjle kommer derfor til at sidde meget tæt omsluttet dine tænder, så det næsten ikke er til at se, at du har bøjle på. Den er dermed også langt mere behagelig at have på sammenlignet med en traditionel skinne eller bøjle på tænderne. 

Desuden kan du let tage den gennemsigtige tandbøjle af og på, så du ikke er begrænset af, hvad du kan og må spise eller drikke. Det gør det også lettere for dig, når du skal børste tænder. Det vigtigste er dog, at du har bøjlen på i mindst 22 timer i døgnet for at få det bedste resultat. 

Book en tid til en gratis forundersøgelse i Valby her

Er du i tvivl om en invisalign behandling er det rette for dig? Så kan du med fordel booke en gratis forundersøgelse her hos https://yousmileismile.dk/.

Flere Nyheder