Fem ting en frisør skal kunne!

19 juli 2020
Lykke Holzmann Søby

Mens alle stylister er unikke og har mange vidunderlige træk, er der fem karaktertræk, som de allerbedste frisører besidder.

  1. Er gode til at lytte

At være en god frisør betyder at man skal kunne lytte til sine kunder. Mange af dem der går til frisøren elsker at dele op-og-nedture og -dramaer i deres liv med frisøren. Derfor skal en frisør kunne vise omtanke ved at lytte og fortsætte samtalen.

Den mest markante lytningshandling er under den indledende konsultation. Det er vigtigt at klarlægge nøjagtigt, hvad de vil have fra deres tjeneste for at undgå misforståelser. Før de henter saksen eller blander farven, er det meget vigtigt at begge parter har forstået præcis hvad der skal til at ske.

  1. At gøre visioner til en realitet

En del af det at være en succesrig frisør betyder, at man kender de nyeste trends. De bedste stylister har evnen til at integrere disse trends i deres kunders personlige stil. De har meget god smag og et godt øje for design. Det er vigtigt, at din frisør ikke kun kan skabe en vision, men også udføre den!

  1. Ærlighed

Frisører er nødt til at forstå ansigtsform og hårtyper for at skabe et udseende, der supplerer kundens naturlige træk. Frisører skal også være ærlige ift. hvad der ser godt ud, og give anbefalinger for at skabe en stil, der matcher kundens unikke modesans. En frisør skal også være ærlig om prisen. Hvis kunden får et chok når de står ved kassen, kan en ellers god oplevelse ende meget dårligt.

  1. Tekniske færdigheder

Al ærlighed, kreativitet og lyttefærdigheder i verden kan ikke kompensere for en dårlig klipning. En god hårstylist kender flere teknikker.  Vi har alle hørt “øvelse gør mester” gennem vores liv, og det er sandt. Frisøren skal være fortrolig med en række teknikker og værktøjer, og have evnen til at holde energiniveauet højt, mens de arbejder stående dagen lang.

  1. Tilpasningsevne

En fremragende frisør kan tilpasse sig skiftende trends, nye værktøjer og visioner, der er svære at opnå. De ved aldrig, hvad dagen vil bringe, de skal derfor have viljen til at kunne tilpasse sig forskelle kunder og forskellige hårtyper.

Besøg en fantastisk frisør allerede i dag https://www.salontodbjerg.dk/ 

 

Flere Nyheder