Find den rette alkoholbehandling, og få bugt med afhængigheden

15 september 2018
Astrid Pedersen
image

Alkoholisme er blandt de afhængigheder, som er mest udbredt i Danmark. Samtidig er afhængighed af alkohol, som de fleste andre typer misbrug, et meget stort tabu. De færreste alkoholikere eller misbrugere af andre stoffer vil indrømme, at de har et problem – ikke over for andre, og faktisk ikke engang over for sig selv. Denne form for benægtelse og mangle på evne til at se problemet i øjnene, fører alt for ofte til tragiske hændelser.

Alkoholikeren støder alt og alle fra sig, i takt med at misbruget og afhængigheden tager over, ludomanen mister alt i spil og ender i bundløs gæld, og stofmisbrugeren kan risikere at miste sin personlighed til stofferne. Som pårørende til en person, som er på vej ud i et seriøst misbrug, er det også dit ansvar at hjælpe vedkommende til at erkende sit problem – og til at opsøge hjælp, så han eller hun kan komme i behandling.

Behandlingscenter Stien – kompetent hjælp til alkohol misbrug og afvænning

Det er meget vigtigt, at en misbruger får den rette behandling. Mange behandlingssteder slår sig op på mildest talt tvivlsomme metoder, som kan udrette mere skade end egentlig gavn. Som pårørende bør du gøre din research meget grundigt, og satse alt på at finde et misbrugscenter, som kan yde en individuelt tilpasset behandling, baseret på godkendte og afprøvede metoder.

Hos Behandlingscenter Stien ydes der hjælp til behandling af alle former for misbrug, såvel pillemisbrug som alkoholisme og ludomani. Efter udredning og afgiftning tilbydes terapi og behandling baseret på Minnesota modellen, en kendt metode til behandling af alle typer afhængighed og misbrug. Behandlingscenter Stien er et privat misbrugscenter, som samarbejder med offentlige myndigheder og behandlingstilbud. Der anvendes ikke medikamenter som for eksempel antabus og lignende i alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien – der tages udgangspunkt i det hele menneske, ikke kun misbruget.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder