Find dit nye arbejdsbord eller spisebord hos en faglært snedker

16 februar 2021
Astrid Pedersen

Mangler du et lækkert bord til din bolig – og må det gerne være et smukt designet bord med masser af personlighed? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvilken type bord skal jeg vælge?

Hvis du ønsker dig et lækkert bord til din stue eller til dit arbejdsværelse er der mange forskellige valgmuligheder. Ønsker du dig først og fremmest et dekorativt træbord, som kan bruges til spisebord, kan du med fordel gå efter et lækkert plankebord.

Traditionelle plankeborde kan dog godt gå hen og blive lidt tunge og voldsomme. Har du brug for et mindre bord, som passer til den lille stue, kan du i stedet vælge et sildebensbord.

Hvorfor skal jeg vælge et sildebensbord?

Et sildebensbord er knap så massivt og bastant i sit udtryk som et plankebord. Det klassiske sildebens mønster giver en lettere og mere elegant fremtoning, og vækker mindelser om de smukke sildebens parketter i eksklusive herskabsvillaer og ditto lejligheder.

Stavene i et sildebensbord består af træværk fra samme træsort, men ikke altid fra samme træ. Dette giver flotte variationer i bordpladens overflade. Da denne samtidig er behandlet med olie eller voks, som fremhæver de enkelte staves unikke karakteristika, vil et sildebensbord have utroligt megen personlighed.

Du får, med andre ord, et helt enestående smukt bord når du vælger et sildebensbord. Og et sildebensbord fremstillet af de dygtige møbelsnedkere hos Fynsk Snedkeri, vil kune blive smukkere og mere karakteristisk med årene.

Vælg et laminatbord til arbejdsværelset

Har du brug for et mere arbejdsvenligt bord kan du tage et kig på de flotte laminatborde fra Fynsk Snedkeri. Et laminatbord er et bord med en bordplade fremstillet i solid og slidstærk laminat. Fynsk Snedkeri fremstiller desuden smarte laminatborde med hæve sænke funktion.

Du kan se både laminatborde og sildebensborde i den online shop på fynsksnedkeri.dk

Flere Nyheder