Glæd andre med skønne firmagaver!

08 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Der findes ikke noget bedre end at glæde andre. Som chef eller virksomhedsejer er det fedt at kunne vise dine medarbejdere og kunder, at du sætter pris på dem. Det gør du med fordel med nogle virkelig gode firmagaver eller en skøn kundegave.

Men hvor finder du de bedste gaver? Skal du selv ud og købe dem? Få dem leveret? Eller lade medarbejdere og kunder vælge selv?

Gode råd til køb af firmagaver

Der findes mange gode råd, til dig der skal ud og købe firmagaver. Måske er det første gang, du skal købe dem? Eller måske har du prøvet det før?

1. Vælg noget nyt eller køb det samme som sidst? Det er altid det helt store spørgsmål. Mange elsker at få det samme hvert år. Mens andre nyder at få noget helt nyt. 

2. Køb i god tid, hvis gaverne skal leveres? Det er fornuftigt at gøre. I travle tider, som f.eks. op til jul, kan der være længere leveringstider. 

3. Sæt et budget? Det bør du helt klart gøre. Så er det langt lettere at overskue mulighederne og komme i mål med en super god firmagave. 

4. Køb gaverne online? Det er en stor fordel, hvis du f.eks. har utrolig mange medarbejdere. Så kan du altså ikke rende rundt med vognen fuld af gaver i det lokale shoppingcenter. Der findes mange online portaler udelukkende til shopping af firmagaver. 

Sådan køber du firmagaver online

Der findes et væld af webshops, hvor du kan handle firmagaver til fordelagtige priser. Ofte er der et minimum antal du skal bestille – men det er typisk helt ned til f.eks. 6 stk. Det kan derfor godt betale sig for både den store såvel som den mindre virksomhed at handle online. 

Nogle af de online portaler tilbyder også “vælg selv” gaver. Det er en oplagt firmagave – specielt til jul. Her får alle medarbejdere nemlig mulighed for selv at vælge deres gave blandt et stort udvalg af skønne produkter.

Flere Nyheder