Hvem kan hjælpe mig med udskiftning af forrude?

20 april 2020
Astrid Pedersen
Hvem kan hjælpe mig med udskiftning af forrude?

En forrude er andet og mere end blot et vindue. Forruden udgør en ikke ubetydelig del af bilens struktur, og er derfor medvirkende til at styrke karosseriet i forbindelse med kollision eller lignende.

Hvor bilens øvrige ruder består af hærdet enkeltlags glas, er forrudens konstruktion noget anderledes og mere kompleks. En forrude består af to glas lag med et lag film imellem, og kaldes også en lamineret rude.

Samtidig sidder der ofte i nyere biler såvel varmetråde som antenner indbygget i forruden, ligesom de helt moderne biler også er i besiddelse af regn sensor, automatisk nødbremse system, vognbane assistent og mange andre teknologiske features som integrerede elementer i forruden. Og disse systemer skal som oftest kalibreres i forbindelse med udskiftning af forrude.

Vælg Dansk Bilglas A/S, når du skal have skiftet forrude

Således er udskiftning af forrude ikke blot et spørgsmål om at sætte nyt glas i vinduet. Der er tale om en ganske kompleks operation, som kræver et vist håndelag, en god portion professionel erfaring, og en høj grad af kendskab til den enkelte bils indretning.

Derfor bør du vælge en montør af auto glas, som kan sit kram, og som har specialiseret sig inden for udskiftning af forrude. Blandt disse finder du Dansk Bilglas A/S – en professionel montør service med afdelinger over hele landet. Hos Dansk Bilglas A/S kan du få udskiftet bilens forrude med en forrude af tilsvarende standard og kvalitet – og Dansk Bilglas A/S forestår gerne kalibrering af din bil efterfølgende.

Dansk Bilglas A/S arbejder udelukkende med faglærte montører, som holder deres faglige kundskaber ved lige gennem løbende uddannelse og kurser, og som lever op til branchens krav om kvalitet i det udførte arbejde.

Du kan læse mere, og bestille tid til udskiftning af forrude hos Dansk Bilglas A/S, på bilglas.dk

Flere Nyheder