Kan en maler fungere i blinde?

20 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Før du forfalder til den opfattelse, at det da var et åndssvagt spørgsmål at stille, eller du tværtimod måske tænker på en berømt komponist, der kunne kreere store værker, mens vedkommende stadig var døv og dermed ikke havde mulighed for selv at opleve dem, så læse videre, før du fælder dom.

Vi mener jo sådan set ikke, at maleren i sig selv er blind, men nogle gange kan sådan en maler komme ud for opgaver, hvor der ikke er gode arbejdsbetingelser, og hvor der ikke er meget at gøre for at rette op på dette.

Et eksempel her er, at man måske skal male nogle lokaler, hvor der ikke er nogle vinduer, og man har ikke mulighed for at få belysning ind, og man har heller ikke noget med selv.

Så er det smarteste selvfølgelig at vente, til man kan skaffe en lyskilde, for man vil jo ikke ende med at give kunden et dårligt resultat.

Men lad os så antage, at man da godt kan se lidt, det er bare ikke decideret oplyst helt, så reelt set kan man jo godt arbejde lidt og prøve sig frem.

For man kan sige, at man jo kun bliver bedre ved at blive udfordret i sit job. Det er også både sjovt og gør det mere interessant at have med ens erhverv.

Desuden vil det så blive nemmere næste gang, når man kommer ud for en opgave, der måske heller ikke er så let at gå til, men så har man da så fået noget erfaring.

Og generelt svære opgaver ser man så måske nu som overkommelige opgaver, fordi de slet ikke ligger så tæt på de svære opgaver, man turde kaste sig over.

Som sagt skal dette selvfølgelig ikke ramme kunden negativt på nogen måde, så hvis det er, så skal man måske udfordre sig selv, når der ikke er noget på spil ellers.

Flere Nyheder