Kan man behandle med lak oven på olie?

07 februar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Lak eller olie kan benyttes som to forskellige efterbehandlinger til sit gulv, det er meget populært endda. Både lak og en oliebehandling har fordele, men kan lave begge behandlinger på samme gulv?

Hvis man vil have ekstra pænt gulv, så er det en god ide at behandle det med en eller anden type behandling, men de har alle sammen forskellige formål og udseender. Følg med i artiklen hvis du ønsker at vide mere om dette.

gulvafslibning i Jylland

Gulvslibning

Hvis man i forvejen har fået behandlet sit gulv, er det ikke altid at man kan få lakeret, eller olieret sit trægulv. Der kan være forskellige behandlinger som man ikke bare kan behandle oven på, man kan læse mere om dette på nettet.

Men i nogen tilfælde skal man have gulvslibning, før man kan foretage en behandling.

To typer efterbehandling

Hvis man skal vælge i mellem to forskellige behandlinger kan det være svært at finde ud af hvilke efterbehandlinger man skal have til sit gulv. Hvis man skal vælge i mellem olie eller lak gulv, kan det være en svær beslutning, da de begge giver et flot resultat. De forskellige behandlinger kræve også forskellige måder at pleje samt rengøre det.

Det har også forskellige modstandsdygtigheder. Det er muligt at kombinere de to typer af efterbehandlinger så man for glæde for begges fordele og styrker. Når det kommer til lak og olie, kan man få lak og oven på olien. Man får altså glæde af begges fordele på denne måde

Find et firma der kan hjælpe dig

Hvis du ønsker både modstands dygtigheden fra lakken og det pæne look fra olien, så skal du kontakte nogen til at afhjælpe med dette.

Du kan søge på internettet efter “Efterbehandling af trægulv” og så vil der poppe en masse muligheder op i forhold til dette. Du kan lave research til din egen fordel, for at finde dem der tilbyder præcist det du ønsker.

Flere Nyheder