Man skal være en godkendt VE-installatør på Fyn

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Der sker rigtig mange tricktyverier og hjemmeindbrud i det danske land, og det handler desværre nogle gange om, at vi danskere er lidt for godtroede og forventer det bedste i andre mennesker.

Årsagen til, at sådan nogle hændelser sker, er ofte, at man inviterer nogle mennesker ind i ens hjem, der foregiver sig for at være nogle, som de ikke er: Politibetjente, VVS’ere, blikkenslagere med videre.

Nogle forsøger så hengemt at berøve en, mens man kigger væk, mens andre tager skrappere midler i brug i den forbindelse, hvor de bagbinder en og truer folk til at sige ved hjemmerøveri, hvor deres værdier er.

Det er ofte ældre mennesker, der bliver udsat for den slags.

Bemærk altid, om det er en godkendt VE-installatør

Så galt skulle det heldigvis ikke altid gå, men det ovenstående var mere blikfang for at fortælle, at der også er nogle mennesker, der udgiver sig for at være noget eller godkendt til at gøre dette eller hint, uden de reelt har autorisation til at gøre det.

Et blidere eksempel på dette er blandt andet, hvis man skal have udført VE-arbejde af en VE-installatør på Fyn for eksempel, så skal man gå efter en, der er godkendt til dette.

Og hvordan kan man så se det?

Lad os først tale om, hvad en VE-installatør laver, og hvor vedkommende og/eller firmaet får godkendelsen fra.

Den slags installatører arbejde med biovarme, solceller, varmepumper med videre, så det er lidt den moderne tidsalder, man går ind til her.

Men man skal jo som kunde have den bedste af slagsen installeret, så det er godt for både en selv og samfundet som helhed.

Derfor skal sådan en VE-installatør være godkendt af Energistyrelsen til at udføre sit arbejde.

Hvordan kan man så lige tjekke det?

Jo, der er som regel et blåt emblem at gå efter med logo. Er du tvivl, kan du undersøge baglandet nærmere.

Flere Nyheder