Mobil covers – når din nye smartphone skal have den maksimale beskyttelse

Mobil covers – når din nye smartphone skal have den maksimale beskyttelse
18 okt
2018

De fleste mennesker elsker at åbne æsken med den smukke, nye smartphone, frisk fra fabrikken. Og hvis du er som de fleste mennesker, kan du nikke genkendende til fornemmelsen af glæde og eufori, når du trækker plastik filmen af front displayet, og en ny, jomfruelig og ridsefri smartphone åbenbarer sig for dig. Men denne glæde kan vare kort – ridser og skrammer fra nøgler og andre skarpe og spidse genstande, som du måtte have i lommen eller i tasken, kan hurtigt sætte deres skæmmende præg på din smartphones smukke ydre.

Og skulle du være så utroligt uheldig at tabe din nye smartphone ned på asfalten eller badeværelset, kan du helt og holdent vinke farvel til den følsomme skærm. Den vil nemlig med stor sandsynlighed splintres til ukendelighed. I allerværste fald kan din telefon tage endnu mere skade ved et hårdt fald – den sårbare elektronik, som danner basis for de avancerede funktioner, kan også gå itu. Og så kigger du i bedste fald på en tårnhøj værkstedsregning – i værste fald på udgifter til anskaffelse af en helt ny smartphone.

Undgå smadrede front displays og ødelagt elektronik – beskyt din smartphone med et telefon cover

Hvis du er blandt de heldige, som endnu ikke har tabt din smartphone på asfalt, beton eller fliser, bør du med det samme skynde dig at anskaffe et robust telefon cover, som kan beskytte din dyre smartphone i tilfælde af, at uheldet en dag er ude. Med et smartphone cover af høj kvalitet kan du for få hundrede kroner beskytte den lækre smartphone imod ridser og skrammer så vel som imod splintring og total ødelæggelse. Hos lux-case.dk finder du et stort og bredt udvalg af telefon covers til smartphones samt andet mobil tilbehør til både smartphones og tablets. Når du bestiller dit nye telefon cover hos lux-case.dk, får du gratis dag til dag levering med PostNord.