Mundbind fra Testsmart – et sikkert valg

17 juni 2020
Astrid Pedersen

Er du syg, og har du brug for at komme ud? Så bør du iføre dig et sikkert mundbind for at skåne dine omgivelser mest muligt.

Hvornår skal jeg anvende mundbind?

Det anbefales at du anvender mundbind ved færdsel i det offentlige rum hvis du har forskellige sygdoms symptomer så som hoste eller hyppig nysen. Selv om du ikke længere har feber kan du stadig smitte andre i lang tid, så du bør faktisk være iført mundbind når du går uden for en dør i op til en uge efter symptomernes ophør.

Hvorfor skal jeg købe mundbind hos Testsmart?

Testsmart er en online shop som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at forhandle diverse apotekervarer så som personlige værnemidler og tests til hjemmebrug. Denne godkendelse er din garanti for at du får et prima produkt når du køber mundbind hos Testsmart.

De mundbind, du kan købe hos Testsmart, er CE mærkede efter standarden EN 14683:2019. Dette betyder at disse mundbind er godkendt som medicinsk udstyr. Du kan sagtens bruge mundbind fra Testsmart i det offentlige rum med stor succes, idet de er fremstillet i nogle af de bedste materialer på markedet.

Tre lags mundbind beskytter effektivt omgivelserne mod smitte. De smarte mundbind i solid kvalitet har en høj filtrerings kapacitet og en lav vejrtræknings modstand, hvilket betyder, at du sagtens kan have dit mundbind på i lang tid uden at det bliver hverken klamt eller ubehageligt.

Da denne type mundbind er til engangs brug vil du sikkert foretrække mundbind til en lav pris. Når du køber de smarte tre lags mundbind hos Testsmart kan du vælge at købe dem i pakker a henholdsvis 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styk. Og når du køber 100 styk, vil prisen per mundbind være under syv kroner.

Du kan bestille de CE mærkede mundbind i den online shop på Testsmart.dk

Flere Nyheder