Skærmskift i Skagen – er der overhovedet kundegrundlag for det?

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Med skrærmskift i Skagen skal vi lige have på plads, at der ikke er tale om en skærm af den slags, man stiller mellem mennesker, der fylder en hel person i omfang; der er heller ikke tale om sådan en, man bruger på ens TV eller computer.

Men med computer er vi dog lidt tæt på, for det drejer sig sådan set om en skærm til den mini-computer, som de fleste af os render rundt med i lommen: Vores smartphone.

Og de fleste af os har jo sådan en nu om dage, hvor de fleste er købt på afbetaling, og vi ender med at gældssætte os lidt mere, når vi så gerne vil eje den næste model i rækken, selvom den forrige ikke er betalt af.

Dog er det nok ikke helt forkert at sige, at der er en større tæthed af den slags telefoner de steder, hvor der er flest mennesker.

Det vil sige i de større byer som København, Odense og Aarhus. Måske kan man endda også finde det længere nordpå i Frederikshavn eller Aalborg – men Skagen?

Skal vi være helt ærlige, så er Skagen kendt for deres ensemble af malerier og gudesmuk natur, som folk valfarter til i specielt sommermåneder, men ligesom Bornholm lukker det meste så ned efter feriesæsonen, hvor det større salg foregår.

Mange lukker deres butikker ned, og flere flytter i de kolde måneder længere ind til byerne, og på samme måde lukker Skagen også mere eller mindre ned.

Og så er der det faktum med, at Jylland ofte er bagud med de moderne ting, og med smartphones er det også mest de unge, der har den slags ting, og de fleste unge vil vel gerne væk fra Skagen og hen til et sted, hvor der sker noget mere.

Men der er faktisk et godt kundegrundlag for skærmskift i Skagen, har det vist sig!

Flere Nyheder