Sundt og lækkert alternativ til fastfood i Kbh

27 februar 2021
Tina Høy

Arbejder du i en af de mange virksomheder, eller er du en af de erhvervsdrivende, der er at finde i nærheden af Kgs. Nytorv og har ikke en frokostordning? Eller bor du i København og søger sund og lækker mad?

Hvis man ikke har en kantine eller er i en frokostordning, og samtidigt gerne vil spise sundt og godt til dagligt, kan det være et stort arbejde at sørge for gode madpakker i hverdagen. En løsning, der er både nem og sund, er at købe sund take-away. Der er mange burger-, kebab- og pizza-steder ved Kgs. Nytorv, men hvis du gerne vil have et alternativ til denne kaloriebombe, som også smager godt og friskt, skal du prøve Dællekatessen.

Du kan både hente din frokost hos Dællekatessen, eller køre forbi efter arbejde (inden kl. 18) og tage aftensmad med hjem. Om sommeren har de åbent til kl. 20.

I toppen blandt sandwich- og salatbarer i København

Dællekatessen er en sandwich- og salatbar, der har eksisteret siden 1993, og det alene er et kvalitetsstempel, for københavnerne har masser af valgmuligheder og ved, hvad de vil have. Den er familiedrevet og hyggelig, og hvis du vælger at sidde ved et af bordene i stedet for at tage maden med dig, kan du følge med i det travle liv på gaden og opleve stemningen i butikken. På en sommerdag er det perfekt at gå forbi Dællekatessen og tage sin frokost med til Kongens Have – eller gå forbi med en ven eller veninde senere på dagen og nyde maden udenfor.

Hvad tilbyder Dællekatessen?

Deres ingredienser er hjemmelavede, inkl. brødet, og de er især kendt for deres krydrede frikadelle. Den kan du få serveret i en lækker sandwich med hjemmelavet rødkålsdressing eller som menu med hjemmelavet kartoffelsalat – alternativt som en nem “hånddælle”. Du kan vælge mellem et stort antal smagfulde sandwiches samt sprøde salater. Når du køber mad hos Dællekatessen, ved du, der er tænkt på sammensætningen af ingredienser både i forhold til smag, kvalitet og ernæring.

Flere Nyheder