Tag på eksotiske singlerejser og få nye venner samtidig

10 april 2019
Emilie Ann Jacobsen
Tag på eksotiske singlerejser og få nye venner samtidig

Hvis du som single gerne vil ud at rejse til eksotiske rejsemål, har du måske overvejet, om du skal tage af sted med en grupperejse. Der har du sikkerheden i at rejse sammen med andre, hvilket kan være rigtig rart, når du rejser til lande som Vietnam, Cambodia og Cuba, der er meget anderledes end Danmark. 

Men på en grupperejse er der typisk også par med – og de har det med at fylde meget, samtidig med at de ikke altid er gode til at lukke andre ind. Det kan derfor være irriterende at tage på sådan en tur. I stedet kan det være en god ide for dig, at du overvejer at tage på en singlerejse. Der kan du sagtens finde nogle, hvor der bliver lagt op til, at I skal være venner og have det sjovt, og hvor der ikke er fokus på matchmaking hele tiden. 

En af de rejsearrangører af singlerejser, der mener, at kærligheden kommer sammen med venskabet og de gode oplevelser, er Poul Hjortbøl. Han har brugt en lottogevinst på blandt andet at starte virksomheden event4singler.dk. Der arrangerer han events og rejser, så singler kan møde hinanden. Det hele foregår dog i et roligt setting, hvor der ikke hele tiden er fokus på, at nu skal du også til at have en kæreste. I stedet bliver der lagt vægt på, at det kommer, når det kommer, men at gode oplevelser med andre singler selvfølgelig er med til at hjælpe det på vej. Så rejs med Poul Hjortbøl, hvis det også er din filosofi. 

Event4singler.dk arrangerer både ture til klassiske grupperejsedestinationer som Spanien og Grækenland, men også til langt mere eksotiske steder. Det kan for eksempel være Vietnam, Cambodia og Rusland. Der kan du opleve nogle lande, der er meget forskellige fra det, som du kender her i Danmark. Når du er sammen med gruppen, foregår det hele dog i en tryg ramme. 

Flere Nyheder